DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Beyağaç/DENİZLİ
Vizyon
BU GÜNÜ DÜNDEN DAHA ÖNDE, DAİMA İYİ, DOĞRU VE GÜZEL ADINA DEĞİŞME VE GELİŞME İÇİNDE OLAN, ULUSUNU ÇAĞDAŞ MEDENİYET SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKARMAYI HEDEFLEYEN, İNSAN VE İNSANLIĞIN YÜCELMESİ İÇİN ÇALIŞAN BİR EĞİTİM KURUMUYUZ.
Misyon
BİLGİYE ULAŞMA YÖNTEMLERİNİ, İLGİ VE BECERİLERİNİ KEŞFEDEREK GELİŞTİREBİLMELERİNİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNİ, TOPLUM İÇERİSİNDE ETKİLİ, VERİMLİ BİRER BİREY OLMALARI, YAŞADIĞI TOPLUMA VE İNSANLIĞA YARARLI OLABİLMELERİNİ, ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN OLARAK TOPLUMDA YERİNİ ALMIŞ SAĞLIKLI, ÜRETKEN VE MUTLU YETİŞKİNLER OLMALARI İÇİN VARIZ.
Öğretim Şekli :Normal öğretim. Okulumuzda ilkokul-ortaokul birliktedir.
Hat minibüsleri.
Servis Bilgisi
Servis yoktur.Hat minibüsleri kullanılabilmektedir.( Denizli- Beyağaç yaklaşık 2 buçuk saat, Tavas - Beyağaç yaklaşık 1 saat sürmektedir.)
Beyağaç/DENİZLİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul ilçe merkezindedir. Denizli il merkezine 96 km. Tavas´a 55 km. Kale´ye 40 km.
Proje Çalışmaları
Pandemiyi Fırsata Çevir Öğrenmeyi Güzelleştir eTwinning projesi yürütülmektedir.