DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Atatürk Ortaokulu

5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz kütüphane etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda obeziteyle mücadele etkinliği kapsamında sınıflar arası erkekler basketbol turnuvası düzenkendi.Turnuva 1.si 8b sınıfı,2.si 6A sınıfı,3.sü 7b sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okuma kültürü oluşturmak amacıyla 8/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni ile birlikte, yeni açılan Beyağaç ilçe Halk Ķütüphamesini ziyaret ettiler. Öğrenciler kütüphaneye üye oldular.Kütüphane yetkilisi Durmuş Berber,öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verdi.

Ock

Bakanlığımızın dönem sonu etkinlikleri kapsamında bilgi düzenlendi. Birinci olan gruba ödülleri takdim edildi. Öğrencilerimizi kutlarız.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçe merkezli meydana gelen ve birçok ili etkileyen, büyük bir yıkıma sebep olan depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ock

Okul spor kulübü olarak düzenlediğimiz"Bir ilmek bin iyilik"etkinliğimiz kapsamında öğrencilerimizle birlikte ördüğümüz atkı ve berelerimizi Kızılcaağaç İlk ve Ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak verdik.