DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Atatürk Ortaokulu

Nis

18. Tübitak 2204B yarışması Teknolojik Tasarım alanında okulumuz robotik ekibi bölge birinciliği elde etti. 800den fazla projeyi eleyen ekibimiz, Türkiye derecesi için yarışacak. Öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan tüm görkemi ile okulumuzda kutlandı.

5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz kütüphane etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda obeziteyle mücadele etkinliği kapsamında sınıflar arası erkekler basketbol turnuvası düzenkendi.Turnuva 1.si 8b sınıfı,2.si 6A sınıfı,3.sü 7b sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okuma kültürü oluşturmak amacıyla 8/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni ile birlikte, yeni açılan Beyağaç ilçe Halk Ķütüphamesini ziyaret ettiler. Öğrenciler kütüphaneye üye oldular.Kütüphane yetkilisi Durmuş Berber,öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verdi.

Ock

Bakanlığımızın dönem sonu etkinlikleri kapsamında bilgi düzenlendi. Birinci olan gruba ödülleri takdim edildi. Öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Okul spor kulübü olarak düzenlediğimiz"Bir ilmek bin iyilik"etkinliğimiz kapsamında öğrencilerimizle birlikte ördüğümüz atkı ve berelerimizi Kızılcaağaç İlk ve Ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak verdik.